Nieuwbouw Amersfoort

Nieuwbouw Amersfoort - Logo - Wonen in Forza

Kom wonen in Amersfoort.

Ik heb interesse

Kom wonen in Forza!

Aan de Hogeweg in Amersfoort ligt het Hogekwartier. Een wijk die zich in de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld. Nieuwbouwproject Wonen in Forza! is onderdeel van deze klinkende buurt waar veel jonge gezinnen zich vestigen.

De 45 eengezinswoningen en 15 appartementen in Forza! hebben een sterk eigen karakter en moderne architectuur. Ieder huis heeft een privé tuin of terras. En er is genoeg parkeergelegenheid. In en rondom de wijk is veel groen. Het stadspark bij het Waterwingebied en natuurgebied De Schrammer liggen ook nog eens vlakbij. Slechts een klein wandelingetje brengt je middenin de Amersfoortse natuur.

Maar kom je Wonen in Forza! dan woon je ook op maar een paar minuten van het stadscentrum. Met alle gemakken en voorzieningen om de hoek. In het bruisende hart van Amersfoort valt van alles te beleven. Struin rond op de markt of in de vele leuke boetiekjes. Drink een cappuccino op het terras. Het is praktisch om de hoek!

In de afgelopen jaren heeft het Hogekwartier zich sterk ontwikkeld tot een gezellige en levendige wijk. Alle gemakken zijn aanwezig. Scholen, sportcomplexen en winkels. Het Hogekwartier is klaar voor de toekomst. Jij ook? Dan kom je Wonen in Forza!

Zoekvenster sluiten