Nieuwbouw Amersfoort

Dus je wilt je appartement gaan kopen?

Wat een goed nieuws!

Heb je het besluit genomen en je wilt het appartement gaan kopen? Wat een goed nieuws! We kunnen ons voorstellen dat dit een spannende tijd voor je is!

We willen je vragen om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Door middel van het invullen verstrek je ons de gegevens die nodig zijn voor het opstellen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Zodra je de gegevens hebt ingevuld gaan wij die overeenkomsten in orde maken en nemen wij weer contact met je op om de overeenkomsten met jou door te nemen. En daarna… daarna mag jij je handtekening gaan zetten voor de aankoop van je eigen appartement! Maar zover is het nog niet… eerst vragen we jouw aandacht voor een aantal aandachtspunten:

  • Koop je het appartement alleen, dan hoef je uiteraard geen partnergegevens in te vullen. Doe je dat wel, dan komt zijn/haar naam ook op het koopcontract te staan;
  • Bij “legitimatiebewijs + nummer” vragen we je soort legitimatie in te vullen (bijv. paspoort of ID-kaart) en het nummer van dat document. Je hoeft nu nog geen kopie of iets dergelijks mee te sturen;
  • De laatste vragen gaan over de hypotheek. Zo word je gevraagd naar het totale hypotheekbedrag dat je denkt te moeten gaan lenen. Ook kun je de (bruto)maandlast ingeven en kun je aangeven of je gebruik wenst te maken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Deze gegevens worden door ons gebruik voor het invullen van het zogenaamde “financieringsvoorbehoud” in de overeenkomsten. Dit is eigenlijk een extra “veiligheid” voor jou als koper: mocht blijken dat het verkrijgen van een hypotheek toch niet mogelijk is, dan  kun je de koop alsnog kosteloos ontbinden. Kom je er niet uit? Geen probleem; de makelaar zal dit nog met je bespreken tijdens het doornemen van de overeenkomsten.

 

Personaliaformulier - kopen appartement

Pagina: vorige 1 2 3 4 volgende
Zoekvenster sluiten