Nieuwbouw Amersfoort

Koopwoningen in Amersfoort

Wonen in Forza!

Aan de Hogeweg richting het centrum van de stad, op veld 4 en 7a in het Hogekwartier komt de wijk Wonen in Forza! tot leven. Een plek waar alleenstaande, samenwoners en gezinnen zich helemaal thuis kunnen voelen en een stevige basis voor de toekomst vinden. De wijk is ruim opgezet. Het gebruik van verschillende bouwstijlen en materialen geeft het een krachtige uitstraling.

In totaal zullen (verdeeld over veld 4 en 7A) 45 eengezinswoningen en 15 (kleine)appartementen worden gerealiseerd. De eengezinswoningen zullen aangeboden worden in diverse uitvoeringen, met woonoppervlakten tussen grofweg 110 en 150 m2. De kleinere (starters)appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 50 m2.

Koopwoningen Amersfoort - Situatie veld 4 en 7A - Wonen in Forza

De ruime gezinswoningen en het kleinschalige appartementenblokje vormen een harmonieuze wijk met veel ruimte voor groen. Voldoende parkeergelegenheid, speelveldjes voor de deur en aan elkaar grenzende achtertuinen. Daar zoeken de kinderen elkaar op, spelen ze. Hier hoor je kinderstemmen en maken de buren een praatje met elkaar. Wonen in Forza! betekent wonen in een wijk met toekomst!

Je eerste koophuis, groter wonen vanwege gezinsuitbreiding of ga je een nieuwe fase in waar een nieuw huis, een eigen plek bij hoort? Een plek voor de toekomst. Waar je met plezier de woont en leeft de komende jaren. Met alle gemakken van een buitenwijk, maar op maar een paar minuten afstand van het stadscentrum. Kom dan Wonen in Forza!

Binnenkort start verkoop!

Binnenkort start de verkoop van Veld 4!

Binnenkort zal worden gestart met de verkoop van de 28 eengezinswoningen van Veld 4. Bijzonder is dat bijna geen enkele woning gelijk is; er kan dus een keuze worden gemaakt uit een flink aantal verschillende woningtypen. Zo zijn tweelaagse woningen met een kap of een grote drielaagse woningen met extra slaapkamers. Verder zijn er ook nog een aantal “stadswoningen”: woningen zonder tuin, maar met een heerlijk terras.

Type DI CITTÀ

Het gaat hier om 6 ruime stadswoningen met, naast een relatief kleine voortuin, ook nog een heerlijk terras aan de achterzijde (1e verdieping) van de woning. Entree, keuken en berging treft u op de begane grond, de woonkamer op de 1e verdieping en 3 ruime slaapkamers op de 2e verdieping. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats. Woonoppervlakte circa 118 m2.

Verwachte prijsrange (onder voorbehoud) tussen circa €370.000,- en €395.000,- v.o.n.

TYPE GIARDINO

In veld 4 worden in totaal 8 heerlijke “tuinwoningen” gebouwd. Heerlijke ruime woningen met een breedtemaat van 5,1 of 5,7 meter. Op de begane grond treft u de woonkamer en leefkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers en een luxe badkamer. Op de tweede verdieping: een vrij indeelbare zolderruimte. Woonoppervlakte (afhankelijk van breedte woning) ca. 109 en 122 m2.

Verwachte prijsrange (onder voorbehoud) tussen circa €375.000,- en €400.000,- v.o.n.

TYPE PANORAMICA

De grootste woning is de zogenaamde “panoramawoning”: Type Panoramica. Hier worden er in totaal 14 van gerealiseerd. De woning bestaat uit maar liefst drie volledige bouwlagen! Maar ook hier is, naast “ruimte”, “keuze” het belangrijkste kenmerk: er kan worden gekozen uit een brede of extra brede woning, of een woning met 4 slaapkamers op de verdiepingen of maar liefst zes (!) kamers op de verdiepingen. Uiteraard is een hoogwaardige afwerking ook bij deze woningen vanzelfsprekend. Woonoppervlakte varieert tussen ca. 125 en 142 m2.

Verwachte prijsrange (onder voorbehoud) tussen circa €430.000,- en €475.000,- v.o.n.

U ziet het al… keuze genoeg!

Koopwoningen Amersfoort - Situatie veld 4 - Wonen in Forza

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Deze aanmelding is gericht op het ontvangen van het laatste nieuws, niet op de toewijzing van een woning. Heeft u nog vragen over Forza? Neem dan contact op met ons op.
Ja, ik wil op de hoogte blijven!

Zoekvenster sluiten