Nieuwbouw Amersfoort

 

20 januari 2021: Start verkoop laatste 17 woningen!

 

Koopwoningen in Amersfoort

Wonen in Forza

Aan de Hogeweg richting het centrum van de stad, op veld 4 en 7a in het Hogekwartier komt de wijk Wonen in Forza! tot leven. Een plek waar alleenstaande, samenwoners en gezinnen zich helemaal thuis kunnen voelen en een stevige basis voor de toekomst vinden. De wijk is ruim opgezet. Het gebruik van verschillende bouwstijlen en materialen geeft het een krachtige uitstraling.

In de eerste fase (veld 4) worden 28 eengezinswoningen en 15 (kleine)appartementen worden gerealiseerd. De 28 eengezinswoningen en 15 appartemten zijn inmddels allemaal verkocht.

In de tweede fase zullen nogmaals 17 eengezinswoningen worden aangeboden. De (online) verkoop van deze 17 woningen start op woensdag 20 januari 2021!

Aanbod
Het aanbod zal bestaan uit:

Type Panoramica Grande, 8 woningen
-3 bouwlagen (plat dak)
-woonoppervlakte ca. 125 m2
-koopsommen van ca. € 410.000,- tot € 450.000,- von

Type Fortezza & Fortezza Grande, 8 woningen
-4 bouwlagen (plat dak)
-woonoppervlakte ca. 151 tot 158 m2
-koopsommen van ca. € 460.000,- tot € 490.000,- von

Type Versatile, 1 woning
-4 bouwlagen (plat dak)
-met werk-/praktijkruimte (eigen ingang)
-schitterend dakterras
-woonoppervlate ca 187 m2
-koopsom ca. € 510.000,- von.

Aanmelden 17 eengezinswoningen (veld 7A)

Wonen in Forza!
De ruime gezinswoningen en het kleinschalige appartementenblokje vormen een harmonieuze wijk met veel ruimte voor groen. Voldoende parkeergelegenheid, speelveldjes voor de deur en aan elkaar grenzende achtertuinen. Daar zoeken de kinderen elkaar op, spelen ze. Hier hoor je kinderstemmen en maken de buren een praatje met elkaar. Wonen in Forza! betekent wonen in een wijk met toekomst!

Je eerste koophuis, groter wonen vanwege gezinsuitbreiding of ga je een nieuwe fase in waar een nieuw huis, een eigen plek bij hoort? Een plek voor de toekomst. Waar je met plezier de woont en leeft de komende jaren. Met alle gemakken van een buitenwijk, maar op maar een paar minuten afstand van het stadscentrum. Kom dan Wonen in Forza!

Nog geen tekst toegevoegd.
Zoekvenster sluiten