Nieuwbouw Amersfoort

 
 
 
 
 
 
 
 
 

VERKOOP GESTART!

Koopappartementen in Amersfoort

Wonen in Forza

Aan de Hogeweg richting het centrum van de stad, op veld 4 en 7a in het Hogekwartier komt de wijk Wonen in Forza! tot leven. Een plek waar alleenstaande, samenwoners en gezinnen zich helemaal thuis kunnen voelen en een stevige basis voor de toekomst vinden. De wijk is ruim opgezet. Het gebruik van verschillende bouwstijlen en materialen geeft het een krachtige uitstraling.

In totaal zullen (verdeeld over veld 4 en 7A) 45 eengezinswoningen en 15 (kleine)appartementen worden gerealiseerd. De eengezinswoningen zullen aangeboden worden in diverse uitvoeringen, met woonoppervlakten tussen grofweg 110 en 150 m2. De kleinere (starters)appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 50 m2.

De ruime gezinswoningen en het kleinschalige appartementenblokje vormen een harmonieuze wijk met veel ruimte voor groen. Voldoende parkeergelegenheid, speelveldjes voor de deur en aan elkaar grenzende achtertuinen. Daar zoeken de kinderen elkaar op, spelen ze. Hier hoor je kinderstemmen en maken de buren een praatje met elkaar. Wonen in Forza! betekent wonen in een wijk met toekomst!

Je eerste koophuis, groter wonen vanwege gezinsuitbreiding of ga je een nieuwe fase in waar een nieuw huis, een eigen plek bij hoort? Een plek voor de toekomst. Waar je met plezier de woont en leeft de komende jaren. Met alle gemakken van een buitenwijk, maar op maar een paar minuten afstand van het stadscentrum. Kom dan Wonen in Forza!

Interactieve kaart koopappartementen

  • 15Te koop
  • 0Optie
  • 0Verkocht
#
Filter je woonwensen
Prijs
0 - €200.000
Woningtypen
M2
Kamers

De appartementtypen

5/5 beschikbaar

Woningtype A1

€ 199.995
Appartement
46 m2
2 kamers
Bekijken
5/5 beschikbaar

Woningtype A2

€ 199.995
Appartement
46 m2
2 kamers
Bekijken
5/5 beschikbaar

Woningtype A3

€ 199.995
Appartement
46 m2
2 kamers
Bekijken

Interesse in de (starters)appartementen?

De verkoop is gestart

De verkoop van de 15 kleinere, (starters)appartementen is gestart. Het appartementengebouw zal worden gerealiseerd naast de Stadswoningen (Type Di Città), op de hoek van Veld 4. Het gaat om een woongebouw met vijf verdiepingen: op elke verdieping bevinden zich 3 appartementen met elk een woonoppervlakte van circa 46 m2. Heb je interesse in deze appartementen? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven appartementen

Zoekvenster sluiten